ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ TOKİ Yazıkonak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Elazığ TOKİ Yazıkonak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Konak Mah. Hazarbaba Cad. Yazıkonak / Elazığ il merkezine 15 km uzaklıkta.
Vizyon
Çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişmelerini sağlamaktır. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Başarılar
2014-2015 İlimizde yapılan okullar arası kros il birinciliği. Elazığ il genelinde yapılan Bağımsızlık Kahramanı Mehmet Akif ERSOY ile ilgili kompozisyon yarışmasında İL 3. süolduk. 24-30-31 Aralık 2014 Tarihinde SERBEST GÜREŞ kategorisinde yapılan güreş müsebakaların da okulumuz il birincisi olmuştur. GECMİŞTE DE CESİTTLİ İL DERECELERİMİZ VARDIR.
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08 : 20 BAŞLAMA 16 : 30 BİTİŞ
FULL OİL DOGAL GAZ
0 - LOJMANIMIZ YOKTUR.
10 DK DA BİR BELEDİYE DOLMUŞLARI MEVCUTTUR.
Konak Mah. Hazarbaba Cad. Yazıkonak / Elazığ il merkezine 15 km uzaklıkta